مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه به اسم مادر

سلام وعرض ادب ،
من درسال 93 ازهمسرم جداشدم ودرمدت عده همسرم رجوع کردن ولی حاضربه ثبت رجوع نشد و ادامه دادیم وتواین فاصله صاحب دخترنازی شدم ک پدرش هنوزشناسنامه نگرفته براش ومهمم نیست اصلا والان 4 ساله ک ازشون جډاشدم مجدد چطوراقدام کنم اصلامیتونم بگیرم ب اسم خودم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید اثبات واقع رجوع و ثبت آن به نهایتاً اخذ شناسنامه اداره ثبت احوال رامطالبه گری نمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

شما باید به طرفیت همسرتون و از طرف دخترتون دعوی اثبات نسب و الزام به اخذ شناسنامه طرح کنید