مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با موضوع حقوقی و کیفری با هم

با سلام و احترام و تشکر بابت پاسخ به سوالات
همسرم از بنده بابت تهمت و افترا و تهیه منزل مستقل و نفقه شکایت کرده و همه اتهامات و درخواستهای خودش رو در یک برگ دادخواست به شورای حل اختلاف ارائه کرده. با توجه به اینکه تهمت و افترا جنبه کیفری دارد و درخواست منزل مستقل و نفقه جنبه حقوقی، و با توجه به اینکه هر دو جنبه حقوقی و کیفری در یک شکایت مطرح شده، نتیجه این شکایت چه خواهد شد؟
آیا توسط شورا رای صادر میشه یا به دادسرا ارسال خواهد شد؟ در دادسرا نتیجه چه خواهد شد؟

با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شروع به تحقیق وتعقیب جرایم درصلاحیت ذاتی دادسرا است وباید دردادسرا شکایت مطرح شود
همچنین تهیه مسکن مستقل هم درصلاحیت دادگاههااست که درنتیجه وبه تبع اینکه یکی ازدعاوی درصلاحیت دادگاه خانواده است رسیدگی به نفقه نیز درصلاحیت دادگاه خانواده است ایراد عدم صلاحیت به شورا وارد کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام .قرار عدم صلاحیت برای امور کیفری صادر میگردد