مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت درب منزل

سلام مدتی هست که یک واحد اپارتمان خریداری کردم از همان روزهای اول مالک واحد پایین مرتب شروع کردن به تذکر دادن که شماراه میروید صدا پایین می اید کم کم این تذکرات به جایی رسید که حتی ساعت هم برای من تعیین کردند که ساعت11شب بخوابید. اوایل احساس میکردم که ازروی حسن نیت ودر عالم همسایگی مشکلی نیست وبه هرحال میبایست رعایت کنیم اما هرچی گذشت اوضاع بدتر شد ودیگه مرتب پیامک میداد یعنی کافی بود کوچکترین صدایی در واحد بلند شود فوراپیام میداد که فلان کار ونکنید تااینکه کاراز پیام هم گذشت وهربار میومد پشت درب و دستشو میذاشت روی زنگ وداد وبیداد میکرد .چندین بار به توصیه خانمم چیزی نگفتم اما دیشب دیگه کار واز حد گذروند و زن وشوهر هردو امدند پشت درب اپارتمان ویک سره زنگ وبه شدت به درب میکوبیدند که رفتم جوابشو دادم کاربه مشاجره کشید خواستم راهنماییم کنید دیگه از دست این ضعف اعصابی خسته شدم واینکه به درب واحد هم خسارت زده وچشمی درب خراب شده.چطوری میتونم کاری کنم تا به خودش اجازه نده این چنین رفتارهایی وانجام بده

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازمند گفتگو می باشد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات فوق الذکر جهت بررسی مدارک نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و گفتگوی متقابل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان تخریب و مزاحمت قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید بابت مزاحمت و خسارت وارده با تامین دلیل و شهادت شهود شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شکایت نمایید