مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال بدهکار

آیا وقتی رای قطعی به نفع خواهان صادر گردد و خواهان مال منقولی مانند خودرو به دادگاه معرفی کند که متعلق به خوانده است ولی در ید شخص ثالث باشد تکلیف آن مال چه میشود؟ آیا شخص ثالث میتواند ادعای مالکیت کند و نسبت به اجرای حکم اعتراض کند؟یا اعتراض ثالث وارد نیست؟ اگر شخص ثالث سند رسمی مبنی بر مالکیت مال نداشته باشد چه میشود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر سند داشته باشد اعتراض ثالث اجرایی وارد و اگر نداشته باشد به نفع خواهان توقیف می شود

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شخص ثالث در صورتی که به اجرا معترض باشد و اعتراض وی مستند به سند رسمی یا حکم قطعی باشد از مال رفع توقیف باشد در غیر این صورت درخواست اعتراض ثالث اجرایی میدهد و ضمن تشکیل جلسه دادرسی به ادعای ثالث رسیدگی خواهد شد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم