مشاوره حقوقی رایگان - زمین باغی

از یک زمین 2000 متری که از سال 1384 دور دیوار بوده 400 متر را خریدم و اقدام به ساخت کردم (سند اوقاف دارد). مکان فوق خارج بافت اما 80% زمینها ساخته شده و باغهای زیادی ساخته شده. اولا با وجود فاصله 130 متر از تیر برق نیاز به انشعاب دارم و دوما آیا جهاد میتواند مشکلی ایجاد کند و سوما چه نوع شغلی با بودجه کم می توان راه انداخت تا برق بگیرم؟ کسی میتونه کارهای اداریش رو انجام بده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابتدا باید پرونده شما در کمیسیون ماده 99 بررسی گردد و شما جریمه ساخت غیر مجاز و تغییر کاربری غیر مجاز را پرداخت نمایید و سپس
پایانکار بگیرید و بعد درخواست کنتور
برق نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام ابتدا باید پرونده شما در کمیسیون ماده 99 بررسی وجریمه ساخت غیر مجاز و تغییر کاربری غیر مجاز را پرداخت کنید وپایانکار بگیرید و بعد درخواست کنتور
برق نمایید....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید جریمه ساخت غیر مجاز و تغییر کاربری غیر مجاز را پرداخت نمایید و سپس
پایانکار بگیرید و بعد درخواست کنتور
برق بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه جهاد مطلع شود و گزارش تنظیم نماید اقدام شما میتوانند از مصادیق تغییر کاربری تلقی گردد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

از طریق جهاد پیگیری کنید فعلا دراین موارد مجوز انشعاب برق بسختی صادرمیشود امااحتمال آن باپیگیری محتمل است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله . از طریق جهاد پیگیری نمایید بدون مجوز امکان تخریب وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع در کمیسیون ماده 99 بررسی می گردد و سپس می توانید اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید موضوع در کمیسیون ماده 99 بررسی شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید