مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

ایا با داشتن حکم قطعی و نداشتن سابقه برای حمل مواد مخدر 3 سال حبس دادند و با سند بیرونم امکان عفو بدون اینکه به زندان رفته باشم وجود دارد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عفو رهبر شرایطی دارد مشمول عفو یا تخفیف مجازات واقع و از رأفت اسلامی بهره‌مند شوند.

الف- محکومان به حبس که در زندان به‌سر می‌برند:
1) باقیمانده محکومیت محکومان به حبس تا ده سال، به شرط آنکه تا تاریخ 98/12/28 حداقل یک سوم از مدت محکومیت را تحمل کرده باشند.
2) باقیمانده محکومیت محکومان به حبس بیش از ده سال (غیر از حبس ابد)، به شرط آنکه تا تاریخ 98/12/28 حداقل یک دوم مدت محکومیت را تحمل کرده باشند.
3) باقیمانده محکومیت حبس کلیه محکومان جرائم غیرعمدی.
4) باقیمانده محکومیت حبس (غیر از حبس ابد) زنانی که به حکم قانون سرپرستی یا حضانت فرزندانشان را برعهده دارند، در صورتی که حداقل یک پنجم حبس را تحمل کرده باشند.
5) باقیمانده محکومیت حبس (غیر از حبس ابد) محکومان ایثارگر و خانواده معظم شهداء (پدر، مادر، همسر، فرزند) به شرط آنکه حداقل یک پنجم حبس را تحمل کرده باشند.

تبصره- مشمولین این بند ملزم به ارائه تأییدیه لازم از مراجع ذی ربط بوده و مصادیق ایثارگری نیز تابع قوانین و مقررات مربوط می‌باشد.

6) باقیمانده محکومیت حبس بیماران صعب‌العلاج یا لاعلاج که مراتب بیماری آنان تا قبل از پایان دوره محکومیت مورد تأیید کمیسیون پزشکی قانونی قرار گیرد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام قاعدتا باید در حال تحمل حبس باشید و اگر مرخصی شما به اتمام رسیده و مراجعه نداشتید شامل عفو نمیشوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر باید خود را به زندان معرفی نمایید