مشاوره حقوقی رایگان - در مورد عفو رهبری

باسلام بنده به جرم حمل و همراه داشتن مواد مخدر ابتدا به شش سال و در تجدید نظر به سه سال تقلیل یافتمدت 5 سال هم تعلیق بهم دادند و سی ملیون تومان جریمه نقدی که تعقیری نکرد پرونده به اجرای احکام رفته و یک بار از من درخواست حظور برای پرداخت جریمه را کردن بنده در حال حاظربا قید وثیقه بیرون هستم هیچ ابلاغی برای معرفی خودم به زندان تا کنون نیامده چند وقت پیش در ثنا درخواست عفو رهبری دادم ایا حتما باید در زندان باشم تا عفو بگیرم یا داشتن حکم قطعی کافی است راهی وجود دارد که پای بنده به زندان نرسد تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مشمول عفو یا تخفیف مجازات واقع و از رأفت اسلامی بهره‌مند شوند.
الف- محکومان به حبس که در زندان به‌سر می‌برند:
1) باقیمانده محکومیت محکومان به حبس تا ده سال، به شرط آنکه تا تاریخ 98/12/28 حداقل یک سوم از مدت محکومیت را تحمل کرده باشند.
2) باقیمانده محکومیت محکومان به حبس بیش از ده سال (غیر از حبس ابد)، به شرط آنکه تا تاریخ 98/12/28 حداقل یک دوم مدت محکومیت را تحمل کرده باشند.
3) باقیمانده محکومیت حبس کلیه محکومان جرائم غیرعمدی.
4) باقیمانده محکومیت حبس (غیر از حبس ابد) زنانی که به حکم قانون سرپرستی یا حضانت فرزندانشان را برعهده دارند، در صورتی که حداقل یک پنجم حبس را تحمل کرده باشند.
5) باقیمانده محکومیت حبس (غیر از حبس ابد) محکومان ایثارگر و خانواده معظم شهداء (پدر، مادر، همسر، فرزند) به شرط آنکه حداقل یک پنجم حبس را تحمل کرده باشند.
تبصره- مشمولین این بند ملزم به ارائه تأییدیه لازم از مراجع ذی ربط بوده و مصادیق ایثارگری نیز تابع قوانین و مقررات مربوط می‌باشد.
6) باقیمانده محکومیت حبس بیماران صعب‌العلاج یا لاعلاج که مراتب بیماری آنان تا قبل از پایان دوره محکومیت مورد تأیید کمیسیون پزشکی قانونی قرار گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه باید به زندان معرفی شده باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به شرایط عفو و بخشودگی قابل بررسی خواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر کل حبس شما تعلیق شده باشد زندانی نمی شوید ولی حتما بعد از اخطار حضور در اجرای احکام حاضر شوید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اتمام مهلت مرخصی میبایست به زندان مراجعه تا مشمول عفو قرار بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید در زندان حضور داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید حداقل یک ماه در زندان باشید تا عفو تحت شرایطی شامل حالتان شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید حداقل یک ماه در زندان باشید تا مشمول عفو شوید.