مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو تاکسی

اینجانب خودرو تاکسی با وکالت قانونی فروختم الان وقت وکالت تمام شده طرف سند قطعی و برای تعویض پلاک اقدام نکرده برای بنده مشکل قانونی انجام نمشود من شکایت کنم یا نه از من ساقط شده است قبلا از همکاری شما متشکرم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅طرف مقابل می‌تواند علیه شما جهت تعویض و تنظیم سند رسمی طرح دعوا نماید شما بهتر است با طرف خود به طور توافقی مشکل را حل نمود