مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ماشین

با سلام
من به دلیل مشکلات خانوادگی میخوام ماشینم را بوسیله وکالت فروش بنام مادر یا خواهرم کنم. حال با وکالت فروش بلاعزل و بدون تاریخ انتقال مالکیت صورت میگیرد یا خیر?
و در صورت به اجرا گذاشتن مهریه با وکالت فروش قابل توقیف است یا خیر?
راهکار قانونی را بفرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکالت فایده ای ندارد. زيرا وکالت انتقال مالکیت نیست. باید تعویض پلاک صورت بگیرد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید سند رسمی باشد در صورتی که مهریه به اجرا گذاشته شود با استعلام از اداره ثبت همچنان ملک به نام شما ثبت شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف وکالت دلیل مالکیت نیست و خودرو قابل توقیف خواهد بود شما بایستی پلاک را تعویض نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرف وکالت مالکیت محسوب نمیگردد و خودرو قابل توقیف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید تعویض پلاک انجام بشه و با وکالت ممکن نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکایت معامله نیست و برای مهریه نیز نباید صوری باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با وکالت فروش انتقال صورت نمی گیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و تنظیم وکالتنامه دلیل بر انتقال مالکیت نمی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام وکالت دلیل بر مالکیت نمی باشدبنابر این خودرو قابل توقیف خواهد بود شما بایستی پلاک را تعویض نمایید و به (اصطلاح تعویض پلاک نمایید)

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت دلیل بر مالکیت نیست باید انتقال سند و تعویض پلاک صورت گیرد والا قابل توقیف است.