مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن قبض برق توسط مستاجر

با سلام ما منزلی در اصفهان خریداری کردیم با مستاجر، هنگام تحویل گرفتن منزل در تاریخ8/4، مستاجر قبضهای پرداختی را به بنگاه به عنوان تسویه ارائه دادند، گویا قبض برق علی الحساب صادر شده بوده، به علت باز نشدن درب و قرائت نکردن کنتور، حالا قبض قطعی تا تاریخ 11/1آمده به مبلغ 3 میلیون و 80 هزارتومان، هر چی به اداره برق مراجعه میکنیم میگوییم این سه ماه که ما در خانه مستقر شدیم و کنتور قرائت شده را به ما پرینت دهید ، قبلی ها را هم جدا پرینت دهید، می گویند نمی شود، مستاجر هم قبول نمیکند که 5 ماه پول برق را نداده، حالا چه راه حل حقوقی برای حل این مشکل وجود دارد، ما در تهران خیلی خیلی پول برق منزلمان میآمد بین 30 تا40 هزارتومان می آمد.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅علیه مستاجر سابق و اداره برق طرح دعوا نماید تااختلاف پیش آمده حل گردد