مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن قبض برق توسط مستاجر

سلام وقت بخیر . مستاجر در زمان تخلیه قبض برق را پرداخت نکرد و این چنین بیان میکنه که حداکثر مبلغ برق هر ماه 50000ت میومده و این ماه 350000ت و این به دلیل برق دزدی کولر ساختمان بوده و از تعهد من خارجه . ایا قبض برق را مالک باید پرداخت کند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مستاجر باید پرداخت نمایددادخواست مطالبه به استناد قبض مطرح نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

با مستاجره
ایشون باید ادعاش رو اثبات کنه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر بر عهده مستاجر است و شما باید دادخواست بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مستاجر باید پرداخت کند برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی