مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

سلام و عرض ادب همسر بنده در سال1394 به یه شخصی چک داده بود مبلغ 920ملیون که از این مبلغ 550ملیونش امانت بود اما طرف روی کل چک ها اقدام کرد و سال 94به جرم کلاهبرداری شکایت کرد بعد از گذشت 3سال حکم برائت صادر شد و دوباره بعد از گذشت 2سال حقوقی اقدام کردن رای به پرداخت 920ملیون صادر شد تقاضای تجدید نظر کردیم و حالا دادگاه تجدید نظر با توجه به رسید عادی که بین طرفین بوده مبلغ 550ملیون از 920ملیون رو کم کرده حالا همسرم محکوم به پرداخت 370 تاخیر و تائیدیه آیا راهی هست که تاخیر و تائدیه به چک ها وارد نشود چون طرف به ما گفته من هر چی زمان ازش بگذره می‌خوام سودای بیشتری به پولم بخوره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید