مشاوره حقوقی رایگان - ماده 21 خدمات رسانی به ایثارگران

ماده21 قانون جامع ایثارگران به شرح زير است: كليه دستگاه‌های موضوع ماده2 اين قانون مكلفند حداقل 25درصد از نيازهای استخدامی و تامين نيروهای مورد نياز خود را كه وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جايگزينی نيروهای خود اخذ می نمايند به خانواده‌های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان 25درصد و بالاتر و فرزندان و همسران آزادگان يك‌ سال و بالای يك‌سال اسارت اسرا و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند و 5درصد سهميه استخدامی را نيز به رزمندگان با سابقه حداقل 6ماه حضور داوطلبانه در جبهه و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانبازان زير 25درصد و آزادگان كمتر از يك سال اسارت اختصاص دهند. و بر اساس بند (ذ) ماده87 قانون برنامه ششم توسعه، ماده21 قانون جامع خدمات‌رساني به ايثارگران اصلاح و 2 تبصره به آن اضافه شد. در تبصره يك اين اصلاحيه آمده است: وضعيت استخدامی مشمولان اين ماده حداكثر پس از 3 ماه رسمی قطعی می شود. از طرفی اینجانب فرزند رزمنده 6 ماه به بالا حضور داوطلبانه در جبهه می باشم و در سال 1392 بصورت قراردادی و از طریق آشنا با طی فرآیند های قانونی جذب و گزینش وارد سیستم یا نهاد دولتی گردیده ام و الان مدت 5 سال هست در آن سیستم مشغول بکار می باشم. حال سوال اینجاست: 1_ مشمول قانون تبدیل وضعیت هستم یا خیر؟ 2_ با توجه به اینکه در تبصره یک به صراحت آمده است که مشمولان ماده 21 بعد از سه ماه رسمی قطعی می گردند.

در صورت شکایت به دیوان عدالت اداری دستگاه محل خدمت می‌تواند ادعا کند که بنده از طریق سهمیه 5 درصدی وارد سیستم نشده ام؟ آیا ادعاهای دستگاه محل خدمت تاثیری در فرایند صدور رای خواهد داشت

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

شما شرایط تبدیل وضعیت را دارا هستید وادعای دستگاه محل خدمت اگر بدون مستندات و مدارک مربوطه نباشد مورد قبول دیوان واقع نمی شود.