مشاوره حقوقی رایگان - هل دادن کسی که نزدیک شده و فحاشی می کند

سلام. آیا اگر در هنگام مشاجره فردی در حال ناسزا گویی بیش از حد به من نزدیک شود و من او را هل بدهم و در اثر آن فرد دیگری (میانجی گر) آسیب ببیند چه کسی باید دیه آنرا پرداخت کند؟ آیا هل دادن فرد ناسزاگویی که در مشاجره فاصله مناسب با من را رعایت نکرده دفاع از خود محسوب می شود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماسبب ایرادصدمه شدید وشمامسیول دیه هستید

یک وکیل

سلام مسبب حادثه شما هستید و مسئول پرداخت دیه میباشید

پرسشگر :

مجددا سلام. با تشکر. سوال دیگری که دارم این است که اگر آسیب دیدگی فرد میانجی گر در اثر هل دادن اولیه نباشد بلکه در اثر زد و خورد بعد از هل دادن باشد مقصر کیست؟ به عنوان مثال ممکن است آسیب توسط سایر میانجی گر ها و یا فرد ناسزاگو (که بیش از حد به من نزدیک شده بود) در حین زد و خورد و جداسازی اتفاق افتاده باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید دیگه را پرداخت کنید .