مشاوره حقوقی رایگان - شرط دفاع مشروع

اگر کسی در 25 ام ماه در بیمارستان بستری شود و تشخیص پزشک ترک جزئی در مچ پای اون فرد باشه و 10 روز مرخصی استعلاجی براش بدن و محل کارش هم تایید کنه مرخصی رو و آتل ببندن پاش رو
فردای همان روز شب در 26 ام ماه درگیر نزاع دسته جمعی بشود و با مشت و لگد و قفل فرمان اورا بزنند بخاطر پای مسدومش امکان فرار از صحنه جرم رو نداشته باشه و درگیر بشه هنگام گرفتن قفل فرمان به سر شخص مهاجم ضربه ای وارد کنه وباعث دامیه در سر فرد بشودایا مشمول دفاع مشروع میشود؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام نیاز به مطالعه پرونده و بررسی شرایط دفاع دارد پس از مطالعه می‌توان تشخیص داد که دفاع متناسب و مشروط بوده یا خیر سپس وکیل می تواند از شما دفاع کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق قانون دفاع مشروع شرایط خاصی دارد که با توجه به تمام جوانب مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همین دفاعیات را با جزئیات بیشتر می توانید در شعبه ای که پرونده مطرح اعلام کنید تشخیص اینکه دفاع مشروع بود با قاضی است که با این توضیحات نمی توان پاسخ داد