مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باربری بابت عدم پرداخت خسارت بار مفقودی

در تاریخ 22/8/1400 تعداد پنج کیسه پوشاک مردانه به ارزش تقریبی 120 میلیون تومان به مقصد کربلا به باربری ... واقع در خیابان ... تحویل دادیم
متاسفانه کیسه های ارسالی مفقود شده و باربری ... نسبت به پرداخت خسارت اقدام نمیکنند
بعد از تماس با اتحادیه متوجه شدیم متاسفانه باربری ... در اتحادیه ثبت نشدن و به صورت مستاجر در باربری......... مشغول به کار هستند اما بارنامه چاپی با سربرگ و به نام باربری... میباشد
با توجه به این که ارزش کالا دربارنامه قید شده می خواستم بدونم چطور میتونیم احقاق حق کنیم و خسارت‌ را از باربری بگیریم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.باربری به عنوان متصدی حمل و نقل، قانونا امین است و حسب مورد می توان اقدام کیفری یا حقوقی نمود