مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باربری

اینجانب سالهاس که بار به عراق ارسال میکنم و معمولا از چند باربری بار برایم ارسال میشود این بار یکی ازاین باربری ها باری را بافاکتور برای من ارسال کردن بعنوان لوازم خرازی من هم بار را خرازی اظهار کردم ولی در مرز مهران قرص و روغن دراومد حال بنده را محکوم کردند و من هم مدارکی را پیدا کردم که باربری و صاحب بار از بار ممنوعه اطلاعات کامل داشتند من هم برای اعتراض به تجدید نظر ارسال کردم آیا تبرئه میشود یا نه و برای شکایت از باربری وصاحب چه شکایتی باید ارائه دهم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر مدارکتان ارزش قانونی داشته باشد، امکانش هست.
منتظر نتیجه بمانید، ودر صورت محکومیت راه های دیگر ثبت دعوی را اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلایل مستند و قابل قبول ارایه کنید ممکن است تبرعه شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت ارائه ادله و مدارک درست امکان تبرئه شدن هست