مشاوره حقوقی رایگان - شراکت و دریافت ضمانت

با سلام بنده با یکی از دوستانم در ترکیه قصد شراکت داریم که قرار شده من مبلغ 2000 دلار بابت شراکت پرداخت کنم و اگر کار به مشکل خورد بنده که مبلغی که پرداخت کرده ام را پس بگیرم. و در حال حاضر بابت ضمانت برگشت پولم، ایشان پیشنهاد داده تا به مقدار مبلغی که من پرداخت میکنم از طرف ایشان با پدرش قرارداد بنویسم و اندازه وجه پرداختی از پدرشان سفته بگیرم..... میخوام بدونم آیا سفته قابل پیگیری میباشد و بنده این شراکت را انجام دهم یا نه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی با دوستتان قرارداد دارید چرا پدرش سفته بدهد؟
این موضوع غیر قانونی است. مگر اینکه خود دوستتان سفته بدهد و پدرش ضمانت کند. یا هر دو نفر متضامنا سفته بدهند.