مشاوره حقوقی رایگان - بابت اجرای سفته

سلام وعرض ادب بنده سال 98باشخصی قرارداد شراکت در کار تولیدی نوشتم که نامبرده 60میلیون تومان پول بابت تولید قطعه به بنده بدهد ومحل کار وتولید ازبنده باشد ومن بابت 60میلیون به نامبرده 60میلیون سفته دادم ولی نامبرده 35میلیون کلا پول پرداخت نمود وبعد از دوسال سفته های این جانب رابه اجراگذاشته واخرین ابلاغیه برابنده امده وتاکنون من دادگاه نرفتم لطفا راهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهاماتی است که نیاز است بطور دقیق و کامل و بدون ابهام بیان شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما به دارند سفته رسید داده اید که پنجاه میلیون تومان بدهکار هستید و در رسید صراحتا قید کرده اید که اگر در مهلت اعلامی پنجاه میلیون تومان را پرداخت نکنید باید وجه سفته را که ضمانت اصل سرمایه و سود بوده پرداخت کنید.
با توجه به توضیحات ارائه شده شما صبر کنید تا دارند سفته دادخواست بده و شما نیز در پاسخ دادخواست تقابل استرداد لاشه سفته بدهید و در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر دادگاه قانع شد حکم به استرداد لاشه چک خواهد داد و اگر قانع نشه شما محکوم می شوید و می توانید بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را کامل مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی گردید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه ابلاغیه بهدشما رسیده است در سامانه ثنا ارسال شده است یا که به صورت دستی بوده است خیلی مهم است میتوان اقداماتی کرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ارائه آن اسناد و مدارک از خود دفاع کنید اما صرف صدور سفته و امضای آن نشان دهنده دین است �دگاه به این استناد که 35 میلیون دریافت کرده‌اید و درعوض 60 میلیون سفته داده‌اید توجهی نخواهد کرد می بایست به استناد آن قرارداد که ملزم به پرداخت 60 میلیون بوده است از ایشان مطالبه وجه الباقی آن 60 میلیون را کنید ودعوای تقابل مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نرفتن به دادگاه متاسفانه چیزی را درست نمی کند در نظر داشته باشید وجود سفته شما در ید دارنده نشان دهنده بدهکار بودن شما و وجود دین نسبت به ایشان است که بهتر است لایحه ای تخصصی در این خصوص تنظیم و دفاع نموده و متقابلا نیز علیه ایشان طرح دعوی نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

هم بابت الزام ایشان به ایفای تعهدات قراردادی و هم استرداد سفته ها میتوانید اقدام قانونی انجام دهید.با همکاران وکیل به صورت حضوری مشورت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست در دادگاه حاضر شوید و دفاع نمایید . مدارک و ادله خود را ارائه نمایید تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مدارک و ادله خود را ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وجود سفته شما در ید دارنده نشان دهنده بدهکار بودن شما و وجود دین نسبت به ایشان است که بهتر است یا حاضر شوید و دفاع کنید یا لایحه ارسال کنید یا وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطابق شرایط قرارداد می‌توانید دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند در جلسات شرکت کنید و از خود بعد از مشورت با وکیل دفاع کنید