مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

سلام من اسمم تو قرعه کشی خودرو دراومده ولی پول کافی ندارم / شخصی پیدا شده که حواله من را بخرد ولی درقبالش از من سفته ضمانتی میخواد برای انتقال سند / این امر مشکلی برای من ایجاد نمیکنه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توصیه میکنم سفته ندهید .و در صورت اظطرار حتما در سفته قید نمایید بابت ضمانت چه تعهدی می‌باشد بررسی دیگری از شخص مقابل مبنی بر ضمانتی بودن سفته و تاریخ و شماره آن دریافت نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، اگر ضمن اشاره به تضمینی بودن سفته در بیع نامه، مفاد سفته را دقیق و مطابق با خواسته های خویش تمکیل نمایید، نگرانی خاضی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شماره سفته ها رو در قرارداد قید کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که خودرو تحویل شخص نگردد و حواله قابل انتقال نباشد باید پاسخگوی وجوه ورداخت شده ایشان باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است انجام ندهید یا قراردادی در این خصوص تنظیم نمایید ودر سفته و قرارداد ضمانی یودن را تصریح نمایید