مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه بالا

سلام جهت ساخت طبقه بالا ی منزل مسکونی درخواست دادم چند سال پیش کارشناس رد کرد ایا اکنون میتونم بسازم طبقه بالا رو و بعدا جریمه ای بدم ایا این راه بهتر است طبق شنیده ام همسایه ام ساخته بعد جریمه ای پرداخت کرده ممنون از تیم وکلای دادراه

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
شما 2راه دارید
✅از طریق شهرداری مجددا درخواست دهید و اقدامات قانونی را انجام دهید
✅ وارد کمیسیون ماده 100 بدوی و تجدید نظرشوید و درنهایت بسته به موضوع در دیوان رای صادر گردد که رای ممکن است تخریب باشد و یا جریمه