مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساخت غیر مجاز

خونه ما در یکی ازروستاهای شمال کشور میباشد که داخل یک کوچه حدود 100 متری است وعرض کوچه حدود 1،5 متر است
درابتدای کوچه همسایه که خونه قدیمی داره ،بدون اینکه خونه قدیمی روخراب کنه جلوی حیاط شروع به ساخت وساز جدید کرده واکنون اوخر ساخت میباشد ولی عقب نشینی نکرده ،دهیاری وبخشداری هم مراجعه کردم میگن تعهد داده عقب‌نشینی میکنه ولی مطمئنا اینکارو نمیکنه ،خواستم راهنمایی کنید چطور میتونم شکایت کنم تا دیر نشده ،ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید کارشناسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
از طریق بخشداری موضوع را پیگیری کنید