مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی عمل به توافق مالی بعد از طلاق توافقی

باسلام
خواهر بنده با گذشت از حق و حقوقش توافقی از شوهرش جدا شده و شوهرش در سند طلاق تعهد داده که ماهیانه بابت خرج دوبچه و کرایه منزل 2میلیون پرداخت کنه.
ولی حدود 2ماهه که ازین توافق و تعهد شانه خالی کرده و هربار وعده دروغ میدهد.
چگونه میتوان مجبور کرد که پای توافقش باشه درحالیکه چیزی بنام نداره و بیشتر حسابهای بانکیش خالی نگه میداره؟؟
ایا برای دادگاه همینکه بگه ندارم و اعسار بده درسته؟
هنوز خواهرم کاره حقوقی کیفری انجام نداده.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

با سلام معمولا برای همچین مبلغی اعسار پذیرفته نمیشود کمااینکه زوج شخصا متعهد گردیده مگر اینکه دلیلی مبنی بر تغییر وضعیت مالی خود ارائه دهد