مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینستاگرامی

وقت بخیر.
برای تبلیغات مبلغ صد هزار تومان به حساب صاحب یک پیج واریز کردیم و ایشون قبلش عکس از بازدید استوریشون فرستاده بودند که شصت هزار نفر بازدید خورده بود و بعد از اینکه واریز کردیم متوجه شدیم عکس ارسالی فتوشاپ شده بود و این پیج اصلا بازدیدی نداره.
بعد از اینکه درخواست فیلم از بازدید کردم گفتن باشه اما دیگه جوابمو ندادن.
روزانه به این روش از بیش از ده ها نفر کلاهبرداری میکنند؛چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید