مشاوره حقوقی رایگان - مغازه در طرح فضای سبز شهرداری

سلام ، بنده ملکی را 10 ماه پیش خریداری کرده ام که پروانه ساخت تجاری دارد ولی در پروانه ذکر شده که کاربری فضای سبز بالای 5 سال ولی به علت کتمان فروشنده و عدم اطلاع بنگاه و سهل انگاری خودم متوجه نشدم و سند هم به نامم زده شده و تازه متوجه شدم حتی در دفترخانه هم بدون خواندن و با اعتماد کردن امضا کردم آیا این معامله را میتوانم فسخ کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم اطلاع کاربری زمین می توانید نسبت به فسخ قرارداد و دریافت ثمن معامله و خسارات اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید نسبت به فسخ قرارداد و دریافت ثمن معامله و خسارات اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معامله قابل فسخ خواهد بود یا دادخواست مطالبه خسارت را نمایید