مشاوره حقوقی رایگان - خروج از منزل بدون اجازه

با عرض خسته نباشید من دو ساله ازدواج کردم خانم بنده هر زمانی از منزل میره بیرون بدون اجازه خارج میشه و در صورت اعتراض به نحوه رفتارش میگه به شما ربطی نداره خواهش میکنم بنده را تو این زمینه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام متاسفانه راهکار قانونی در این زمینه وجود ندارد... صرفا در صورتی که تمکین نکنند میتوانید شکایت کنید