مشاوره حقوقی رایگان - گزارش پزشکی قانونی محاسبه دیه و اینکه بجز ارش دیه مقرری در قانون برای تاندون دست وجود دارد؟!

سلام و عرض ادب استدعا دارم عاجزانه توجه بفرمایید و جواب سوالم را دقیق بدهید لطفا

شرکت بنده رو به بیمه مدنی پارسیان ارجاع دادکه اون بیمه 4میلیون دیه برای من در نظر گرفت به دادگاه شکایت کردم که نظریه پزشکی قانونی بدین شرح می باشد بریدگی (متلاحمه) همراه با قطع 9 عدد از تاندونهای پشت دست چپ که در اثر اصابت جسم برنده نامشخص در تاریخ 12/10/95 پذیرش بیمارستان حادث شده است و تحت عمل جراحی ترمیم شده اند. در حال حاضر صدمات به طور مطلوب التیام یافته است و ارش قطع تاندونها مجموعا به میزان (4/5در صد) دیه کامل انسان تعیین و ارش بی حسی ایجاد شده در پشت دست چپ به میزان (5/ در صد)دیه کامل انسان تعیین میگردد. سایر صدمات دیه مقدر دارند. 1.قطع 9 تاندون دیه مقرر دارند بجز ارش؟ 2.دکتر معالج 20 درصد از کارافتادگی رو در نظر گرفته این از کار افتادگی به چه صورت محاسبه میشود؟ آیا دادگاه در نظر میگیرد از کار افتادگی رو؟! وکلای گرامی پاسخ واضح و مشخصی بدید چون اگه این مبلغ قابل توجهی نباشه بنده زندگی ام که تحت تاثیر این حادثه قرار گرفته و نمی توانم دنبالش رو بگیرم و شرکت ازم خواسته که گزارش رو به اداره کار نبرم تا مبلغی در ناچیز سر هم بیاره موضوع رو، کمکم کنید لطفا میخواستم ببینم دیه مقرر برای تاندون دست در قانون بجز ارش هست؟ همین شرحی که پزشکی قانونی داده دیه اش چقدر میشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
قبل از پاسخ خدمتتان معروض شوم همه وکلای محترم دادراه در پاسخ های ابرازی نهایت دقت را مبذول می دارند
جواب سوال اول : بله
جواب سوال دوم در خصوص محاسبه: بزرگوار محاسبه مقدار دیه از کار افتادگی و یا حسب مورد ارش در راستای کار وکلای محترم نمی باشد و بر اساس نظر پزشک قانونی و توثیق دادگاه خواهد بود.
ضمنن شغل شما مشخص نیست؟
پیشنهاد می کنم پرونده شما توسط یک وکیل مطالعه گردد
می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا هر یک از همکارارن ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم