مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستاجر

با درود
من و شوهرم مستاجر آپارتمانی هستيم كه دو سوم مبلغ رهن آن را پدر شوهرم پرداخت كرده و بقيه را خودمان. ناگفته نماند بعد از سه سال متوجه شدم برای فرار از پرداخت مهريه عندالمطالبه اين كار با تبانی همسرم بوده است. حال شوهرم من را در تنگنا گذاشته كه به خانه پدرت برو و جهيزيه ات را ببر صاحبخانه كرايه را گران تر كرده من توان زياد كردن رهن راندارم. از طرفی تاريخ قرارداد اجاره مرداد است. ايا مالك ميتواند زودتر از موعد برای ملكش مستاجر بياورد؟ حال كه پول رهن به اسم پدر شوهرم است و مالك مقدار رهن را به ما نميدهد و به پدر شوهرم آن را پرداخت ميكند من چطور ميتوانم منزل را تخليه كنم و جايی را اجاره كنم؟
چه مدت بعد از سرآمدن مدت اجاره ميتوانم ملك را تخليه نكنم؟ آيا ميتوانم از صاحب ملك بخاطر مزاحمت و اقدام زودتر از موعد برای اجاره ملكش شكايت كنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

وظیفه تهیه مسکن مستقل برای زوجه بر عهده زوج است.در صورت عدم تهیه مسکن مناسب برای شما مرتکب ترک نفقه میگردد.ضمنا صاحبخانه حقی به مراجعه تا اتمام مدت قرارداد ندارد.پیشنهاد میکنم با رضایت خودتون ترک منزل نکنید تا متهم به ترک منزل و نشوز نشوید.وظیفه شوهر تهیه مسکن است نه شما