مشاوره حقوقی رایگان - پیلوت مشاع

سلام من یک ساختمان چهار واحدی ساختم که دارای سه جای پارکینگ می باشد و جریمه یک پارکینگ را به شهرداری پرداخت کردم و در صورت مجلس تفکیکی و سند رسمی پارکینگ قید نشده و فقط پیلوت مشترک قید شده .
من یک واحد را ده سال پیش فروختم و در مبایعنامه قید کردم واحد را بدون پارکینگ فروختم . حالا بعد از چند دست چرخیدن آپارتمان خریدار جدید اقدام به پارک ماشین نموده و ادعا دارد چون در سند پیلوت مشترک قید شده من حق استفاده از پارکینگ را دارم . آیا این کارش قانونی است ؟

پاسخ ها :

پیلوت مشاع