مشاوره حقوقی رایگان - حیاط و پیلوت مشاع

سلام
من در یک ساختمان 2طبقه که پیلوت هم دارد زندگی میکنم طبقه اولو به یکی فروختم و توافق کردیم که میتونم در پیلوت ساخت و ساز کنم و ایشان هم پذیرفت و رضایت نامه ثبتی هم بهم داده
میخوام داخل حیاطم ساخت و ساز کنم
لطفا راهنماییم کنید چکار کنم که بعدا مالک طبقه اول ادعایی نداشته باشه؟
حیاطم داخل سند نوشته مشاعی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام طبق قانون هر گونه دخل و تصرف و تغییر در ملک مشاع با اجازه مالکین مشاع است و شما باید این مسئله را در اجرای عملیات ساختمانی خود لحاظ کنید تا به مشکل حقوقی برنخورید.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید