مشاوره حقوقی رایگان - داشتن خالکوبی

باسلام خسته نباشین من 25سال دارم یه تتو روی بدن دارم در استخدام نیروی هوایی ارتش قبول شدم و15اسفندگفتن در پادگان جهت طی مراحل بعدی حضور پیدا کنم میخاستم بپرسم آیا کسی که تتو داره میتونه استخدام بشه یانه؟مشکل دیگه ای ندارم. راه هم دور هستش تا تهران ممنون میشم به درستی راهنمایی کنین که این همه راه رو بیام الکی نباشه برام باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تتو زیاد باشه یا در معرض دید باشه احتمال رد شدن شما هست، با این حال نا امید نباش شاید توجه نکردند