مشاوره حقوقی رایگان - سلام خدمت وکلا سرباز سپاه بودم دو تا حادثه برام پیش آمده و یکی معلول عادی و دیگری معلول قیود خدمتی

من سرباز سپاه بودم که برابر سانحه تصادف ضربه مغزی شدم و از ناحیه بینی شکسته و پارکی شدید داشتم و هفت روز کما بودم که کمیسیون 134 پزشکی عالی تهران بنده را معلول عادی و کمیسیون پزشکی 50 درصد نقص عضو دائم زدن منو و در حادثه دوم بعد 9 ماه دیگه برام پیش آمد که پشت دست راستم و انگشت چهارم دست راستم قطع تاندمش شد و کمسیون 133و 121 منو معلول قیود خدمتی زدن با 5./. درصد نقص عضو دائم اما فقط بهم غرامت دادن خواسته من از وکلای عزیز این هست که به من حقوق و مستمری و مزایایی دیگه تعلق می گیره با نه با تشکر راهنمایی فرمایید منو

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر برای کادرنظامی مطابق قانون لایحه مشتمری معلولین حین خدمت حقوق ومستمری برقرار میگردد وبرای سربازان وظیفه قیدی نیامده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید پیگیری کنید