مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمتی

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده سال 94 سرباز وظیفه سپاه که در حین پست سربازی دچار لیز خوردن از پلها میشم دست و پام زخمی میشه که در ناحیه پای راست دچار پارگی رباط صلیبی و مینیسک 100 درصدی شده ام که بعد از صورت جلسه و مراجعه به پزشک و تایید آن عمل جراحی انجام دادم و مارو فرستادن کمیسیون ماده 134 بند الف 133 که معلول حین خدمتی ثبت شده ولی متاسفانه بیمه غرامت بعد از 2 سال پیگیری و برو بیا سال 97 مبلغ نا چیزی داد شده الان میخوایم بدونم میشه پیگیر بشم جهت مستمری یا ایثارگری یا از کار افتادگی برامون درصد بزنن چون بنا به شغل کارگری واقعا هنوزم درد دارم و تو راه رفتن وحین کار درد زیادی میکشم و به مشکل بر میخورم و تا چیز سنگینی بلند میکنم تا چند روز درد دارم

اممنون میشم جواب بدین با تشکر.

پاسخ ها :

از کار افتادگی به دلیل آسیب حین سربازی دریافت جانبازی برای آسیب حین خدمت مستمری سرباز آسیب دیده معلول حین خدمت آسیب حین خدمت