مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت بعد از فوت زوج

باسلام من بعد از طلاق در زمان عده به همسرم رجوع کردم و برای احتیاط ثبت رسمی نشد و یک برگه فقط دریافت کردیم و از خانواده همسری کسی اطلاع نداشت بجز پدرش که پدرش فوت کرده و همسرم چند ماه است فوت کرده و من ماندم و یک پسر 12 ساله حالا نمیدونم چکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بحث شما کمی دشوار است ولی بهرحال بایستی با طرح دعوی اثبات زوجیت ادعاهای خود را اثبات کنید.