مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ازدواج دایم

سلام، چند سال پیش به عقد دایم مردی که همسرش فوت کرده بود و یک فرزند از همسر سابقش داشت، به صورت غیر رسمی درآمدیم. (خارج از دفترخانه) بعد از حدود دو ماه همسرم به علت بیماری فوت نمود و هنوز فرصت نکرده بودم تا ازدواجمان را ثبت کنیم. در حال حاضر فقط یک برگه موجوده که در آن عقد در حضور شهود انجام شده و برگ رسمی ازدواج ندارم. حالا بعد از چند سال فرزند نامبرده از دادن حقوق قانونی من امتناع می کند. حقوق تامین اجتماعی شوهرم هم نیز برای من به علت نداشتن مدرک قانونی‌ برقرار نشده است. میخواهم بدانم بعد از گذشت چند سال الان میتوانم ازدواجمان را اثبات نمایم که بتوانم حق و حقوقم را پیگیری کنم؟ لازم به ذکر است شاهد ازدواج هم داریم. لطفا راهنمایی فرمایید. تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست اثبات ازدواج دائم و ثبت رسمی در سجل احوال بدهید.
به طرفیت تمام ورثه

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در خواست ثبت واقعه ازدواج به طرفیت ورثه دهید