مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب بانکی

سلام کارت دختر من مسدود شد رفتیم بانک پرسیدیم گفتن پلیس فتا بسته میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟ چیزی که متوجه شدم یکی پول زده به کارت بعد رمز دوم این داشته برداشت کرده ماهم بی خبر بودیم مبلغ زیادی هم نبوده در حد 500تومن میخواستم بدونم مراحلش چجوریه تو دردسر نیوفتیم سر این موضوع؟ و اینکه اگه پیگیری نکنیم بیخیال حساب بشیم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام , از بانک کپی نامه فتا که شماره پرونده مربوط به شما در آن قید گردیده اخذ و از طریق آن واحد پیگیری شود متاسفانه بعضا اشتباهات فاحشی در خصوص مسدودی حساب صورت میگیرد .