مشاوره حقوقی رایگان - در مورد نحوه نوشتن لایحه و چگونگی دفاعیه در مورد شکایت مطالبه اجرت المثل اموال از اینجانب

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب به مدت 8 سال در منزل پدر خانم سابق خود ساکن بودم و در ابتدای ساخت این واحد مسکونی مبالغی را بابت خرید مصالح ساختمانی توسط چک پرداخت نمودم و بعد از مدت یک سال با قرار دادی که بین خود و پدر خانمم و همسر سابقم بسته شد قرار بر این شد که بعد از پرداخت اقساط وام ساخت مسکن یک دانگ از واحد مسکونی به نام بنده شود ولی به علت طلاق و خیانت همسرم اصل این مدارک نزد ایشان میباشد
مدارک موجود نزد من یک کپی از چک ضمانتی که توسط همسرم داده شد و فيش های واریزی به مدت 6 سال و ته چک های ده برگی بابت هزینه ساخت و دو شاهد عینی در این رابطه دارم
در ضمن پدر خانم بنده طی این چند سال با بنده زندگی می‌کرد و با رضایت کامل اینجا را به اسرار خودش و همسرم به بنده داده بود
حال خواستم از شما راهنمایی بگیرم در مورد شکایت مطالبه اجرت المثل اموال توسط ایشان چه لایحه و دفاعیه از خود ارائه نمایم
در ضمن هیچ قرار دادی بین ما نوشته نشد و بنده نیز شکایتی در مورد الزام به ایفای تعهد مالی و الزام به ثبت سند قطعی نمودم ولی در دادگاه رد شد و در حال حاضر شکایتی در مورد اثبات رابطه قرار دادی و الزام به ارائه قرارداد نموده ام که در شهریور سال آینده برگزار می‌شود
لطفا بنده را راهنمایی فرمایید
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ارای صادر نیز به بررسی جهت اظهار نظر دقیق حقوقی دارد