مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل اموال

با سلام بنده اجرت المثل اموال دادم قاضی برای صلح سازش به شورا فرستاده در صورت عدم سازش ارجاع به کارشناس حالا سوال بنده اینجاست چند درصد احتمال پذیرش دادخواست بنده درصورت عدم سازش و ارجاع به کارشناس وجود دارد یا قطعا من برنده این دادخواستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد
دلیل چه چیزی دارید