مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق خودرو

باسلام،یه پراید مدل 90دارم ک اتاق صفر 1400 براش گرفتم خودم از بیرون ک قیمتش کمتر از نمایندگی بود گرفتم
الان تعویض پلاک برام انجام نمیدن
خواهشا راهنمایی کنید،خانمی هستم ک هزینه ندارم و سرپرست خانوار هم هستم،در هیچ شرایطی نمیتونم اتاق دیگه ای براش بگیرم،حاضرم جریمه و ب دادگاه هم فرستاده بشم چون کارم قانونی هست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید مجوز از راهور اخذ مینمودید واقدام شخصی در اینخصوص قابل پلاک شدن خودرو نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه بدون اخذ مجوز از پلیس راهور اقدام کردید به همین خاطر تعویض پلاک انجام نمیشه