مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند و تعویض پلاک

سلام
من یک ماشین معاوضه کردم یک پراید 111 دادم ویک سمند گرفتم همون اول من سند زدم وماشین که داد اتاق تعویض بود قرار بود بیاد سند بزنه ونیومد جوابی نمیده منم الان اون رو به یکی دیگه بازم دادم یک معاوضه کردیم به اون باید جواب بدم طرف نمیاد الان متوجه شدیم ومیگه ماشین تعویض پلاک نمیشه وقتی نشه بدرد نمیخوره چیکار کنیم شکایت ماشین هارو برمیگردونن چون نمیوته بزنه راهنمایی میکنین ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کار شما نیست اشتباه طرح دعوی کنید دادگاه را قطعا بختید باید با مشاوره وکیل باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با استناد به قرارداد فی مابین درخواست فسخ معامله را داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ارسال اظهارنامه نامه فسخ بعد دادخواست تایید فسخ معامله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معامله قابل فسخ است و

شما و خریدار اخر باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست تنفیذ وقوع فسخ عقد بیع به علت خیار عیب و خیار تدلیس و خسارات مطرح نمایید