مشاوره حقوقی رایگان - سختی و زیان اور

سلام بنده تو شرکت کار میکنم با سختی و زیان اور 35 سال پر کردم الان مسئول بیمه شرکت میگه سال 82و83 عنوان شغلی تو پرونده نداری پرونده ببرم بیمه دوسال را به عنوان سختی و زیان اور تایید نمیکنه عادی حساب می‌کنه البته اون دوسال کارگر ساده رد شده اگر بیمه تایید نکنه و عنوان شغلی من شرکت تو پرونده نزاشته من کجا باید مراجعه کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اصلاح عنوان شغلی را در فاصله زمانی یاد شده علیه کارفرما در اداره کار شکایت نمایید