مشاوره حقوقی رایگان - شرط ضمن عقد

با سلام، خانواده همسر من، شرطی رو گذاشتند به این عبارت که زوج هر موقع خانه ای خریداری نمود سه دانگ آن را به زوجه انتقال دهد. این شرط در سند ازدواج نیز توسط سردفتر قید شد. ایا این شرط صحیح است با توجه به این که من توانایی خرید منزل ندارم. بنده از چند نفر پرسیدم، گفتند چون هیچ توصیفی از ملک نشده شرط مجهوله. ایا در محاکم قضایی از این شرط می شود استفاده کرد؟ ممنون اگر راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بله. به نوعی تعهد به انجام امری در اینده است.البته عندالاستطاعه .هر وقت خرید سه دانگ بزند.اگر نخرید که هیچ.مصداق خانه عرفی است .نیاز به ذکر جزییات و مشخصات ملک نیست که مجهول باشد یا نباشد