مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سنوات سخت و زیان آور بعلاوه سنوات مازاد بر آن و پرداخت حقوق بازنشستگی بر اساس آن

با سلا م و درود
اینحانب پرستار شاغل در واحد درمانی بیمارستان تامین اجتماعی بوده که تا همکنون 29 سال سابقه کار(تایید شده توسط سازمان تامین اجتماعی) داشته با توجه به 5 سال سنوات ارفاق سخت وزیان اور(5 سال سنوات ارفاقی سنوات سخت وزیان آورشغل پرستاری تامین اجتماعی)مجموع خدمت من به 34 سال رسیده و می بایست 34 روز حقوق بازنشستگی برای من منظور گردد این در حالیست که سازمان تامین اجتماعی اعلام می دارد که سنوات مازاد در حقوق و مزایای بازنشستگی شما محاسبه نمی گردد و فقط 1 سال ارفاقی به شما تعلق گرفته که با 29 سال خدمت شما جمعا با 30 سال بازنشسته و فقط 30 روز حقوق به من پرداخت می کند. این در حالیست که سازمان مذکور نمی تواند 5 سال (ضریب 1/3)سنوات ارفاقی که بر اساس مشاغل سخت وزیان اور به شغل پرستاری من تعلق دارد را ندهد و از طرفی هم نمی تواند سنوات مازاد من یعنی 4 سال را که حق بیمه پرداخت کردم را نادیده گرفته و محاسبه نکند.... البته به دیوان عدالت اداری شکوییه تنظیم کرده و ارایه داده ام از شما کارشناس محترم تقاضا دارم من را در خصوص رسیدن به حقوق حقه خودم یاری کنید البته مبلغ حق وکالت شما محفوظ می باشد.
با سپاس

پاسخ ها :

محاسبه سنوات مشاغل سخت و زیان آور سنوات