مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری و سنوات در مشاغل سخت و زیان آور

با سلام
احتراماً اینجانب مدت 26 سال در شرکتی مشغول به خدمت بودم که پس از تلاش فراوان توانستم مدت 17 سال از خدمت خود را بعنوان مشاغل سخت و زیان آور به تأیید برسانم و با 35 سال بازنشسته شوم حال سوال من این است که کارفرما بایستی سنوات آخر خدمت من را بر اساس 35 سال محاسبه نماید یا 26 سال ؟ ممنون می شوم پاسخ بدهید
سوال بعدی اینکه حقوق بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور آیا بر مبنای تعداد سالهای پرداخت بیمه محاسبه و یا اینکه تعداد سال های محاسبه شده (مثلاً 35 سال) مستمری برقرار می گردد.
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

سنوات شما براساس سالهای کارکرد یعنی 26 سال ولی حقوق بازنشستگی براساس 35 سال پرداخت می سود