مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از دیه شوهرم

شوهرم تویه تصادف فوت کرده .من مهریمواجرا گذاشتم که از دیه شوهرم برداشت کنم .دوتا فرزند داره شوهرم وپدر شوهرم هم زنده است .درخواست مهریه دادم از شهرستان نیابت دادن تهران ایا باید درخواستو به دادگاه تحویل بدم یابه بیمه که راننده مقصر بوده من پروندم اماده است چکار کنم کجاببرم تا جلو دیش گرفته بشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شوهرتان چطور فوت کردند و هم زنده هستند؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم نیابت را به دادگاه ببرید و هم یک نامه خطاب به بیمه مبنی بر توقیف دیه به نفع شما باید ارائه شود. از اجرای احکام اینرا بخواهید.