مشاوره حقوقی رایگان - دیه فرزندم

با سلام پسرم بر اثر یه حادثه تو کارگاه فوت کرده و بهش دیه تعلق گرفته آیا به من و مادرش هم سهمی تعلق میگیرد؟ اگه تعلق میگیره عروسم می‌تونه مهریه شو بزاره اجرا و سهم دیه مارو مصادره کنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به شما و مادر تعلق میگیرد و همسرش هم می‌تونه کل دیه را بابت مهریه برداره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شمابعنوان وراث پسر از دیه ایشان ارث می برید همسرایشان هم علاوه برسهم الارث از دیه مهریه خود را هم می تواند از ماترک متوفی بگیریدمهریه دین ممتاز واول کسرمی شود سپس هرچه بماند بعنوان ارث بین بقیه تقسیم ی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله به عنوان ورثه ارث می برید ابتدا دیون پرداخت و باقی مابین وراث تقسیم می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون مبلغ دیه طبق سهم الارث به وراث خواهد رسید

همسر ، فرزندان ، پدر و مادر ارث خواهند برد

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام وراث مشخص گردند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از دیه باقی مانده پدر ، مادر ، و زوجه در صورت وجود فرزند نیز سهم می برد
بله همسر ایشان می توانید مهریه خودش را از دیه اخذ کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هرکدام از شما یک ششم دیه تعلق می گیرد و چون مال خودتان است عروس نمی تواند از شما بگیرد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

بله امکان وصول مهریه از دیه وجوددارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله تعلق میگیرد و عروس میتواند کل ان را بابت مهریه توقیف کند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دیه به پدر و مادر ارث می‌رسد اما همسر متوفی میتواند کل مبلغ دیه را بابت مهریه توقیف کند .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله ایشان میتواند بابت مهریه آنرا توقیف نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با نهایت تاسف
بله به والدین نفری 100 میلیون میرسد اما زوجه هم می تواند مطالبه نماید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله دیه تعلق می گیرد.مهریه هم حق زن است و از ماترک قابل پرداخت می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله به شما تعلق میگیرد و همسرش نیز میتواند ان را بابت مهریه توقیف کند

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

با سلام بله به شما هم تعلق خواهد گرفت و عروستون هم میتونه از دیه مهریه خودش رو مطالبه کنه و در صورت مطالبه از طرف ایشان اول مهریه ایشان را که دین ممتاز می باشد پرداخت خواهند کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. پدر و مادر ورثه محسوب میشوند. بله. زوجه می تواند مهریه خود را اجرا بگذارد. ابتدا باید مهریه که دیون متوفی است پرداخت شود. اگر چیزی باقی ماند به عنوان ماترک تقسیم شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله به شما هم م تعلق می‌گیرد ولی همسر میتواند آنرا توقیف کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دیه ایشان قابل توقیف است.مهریه از دیون ممتازه است.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به شما و مادر متوفی جزذ وراث هستید و همسر متوفی هم می‌تواند دیه را بابت مهریه توقیف کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ هر دو سوال مثبت است

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر مهریه را مطالبه نمایند اول مهریه از دیه کسر میگردد اگر مبلفی باقی ماند بین وراث تقسیم میگردد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

پدر و مادر هم سهم دارند. ولی چون مهریه بدهی ممتازه محسوب میشه در صورت اقدام ابتدا مبلغ مهریه از دیه کسر خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام وراث مشخص گردند
لذا همسر ، فرزندان ، پدر و مادر ارث خواهند می برند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله دیه قابل تقسیم است وزوجه نیز میتواند انرا توقیف کند

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر مهریه زوجه بیشتر از دیه باشه کل دیه از بابت مهریه به زوجه می رسد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله دیه به وراث اعم از پدر ومادر تعلق میگیرد و چنانچه زوجه مهر خود را به اجرا گذارد اول باید مهریه ایشان پرداخت گردد