مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته

با سلام خدمت وکلای گرامی و محترم من در سال 1397 دو فقره سفته به مبلغ 120 میلیون تومان را تهیه و آن را اثر انگشت و امضا کردم و به آقای حسین محمدی دادم و هیچ چیزی در متن سفته ها نوشته نشد در واقع سفید امضا بود حالا آقای محمدی دادخواست مطالبه وجه سفته و خسارت تاخیر تادیه را داده ایا من محکوم به پرداخت می شوم ؟ ایا استفاده از سفید امضا و سند مجعول جرم نیست / ؟ ایا من میتوانم به عنوان کلاهبرداری و استفاده از سند سفید امضا و استفاده از سند مجعول و خیانت در امانت از ایشان شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید اقدامات را انجام دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. حکم به پرداخت وجه سفته صادر میشود.
خیر. صرف در سفید امضا مطابی نوشتن جرم نیست زیرا دلیل بر دادن نمایندگی به طرف است.
اگر خلاف قرارو تعهداتتان چیزی نوشته یعنی بیشتر نوشته ، با دلیل می توانید شکایت کنید