مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته

با سلام. من برای مشارکت کسب و کار یه قرارداد دستی با شخصی دارم که برای موعد همون تاریخ یه سفته هم دارم ولی ظاهرا ایشون کلاهبردار بوده و مغازه رو جمع کردن. میخاستم بپرسم ایا امکانش هست زودتر سفته رو اجرا بزاریم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر زودتر از موعد نمیشه سفته را گذاشت اجرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه.
اگر کلاهبردار است می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فراری شده یا اعلام ورشکستگی داده بلی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بر اساس مفاد و شروط مندرج در قرارداد ، طرفین باید به تعهدات خود عمل نمایند
سفته باید در موعد مقرر واخواست گردد و دادخواست مطالبه اقامه گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.