مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح متهم

سلام
من سال 99 راننده و سرباز وظیفه کلانتری بودم که در حین انتقال متهمین از دادسرا به کلانتری درگیری پیش آمد .
یکی از متهمین با مافوق بنده داخل خودروی سازمانی درگیر شده و من به دستور مافوقم از اسپری فلفل استفاده کردم .
حالا بعد از حدود 2سال برام حکم اومده و باید دیه بدم اما نه برای استفاده از اسپری فلفل بلکه برای مشت زدن پای چشم متهم در صورتیکه به هیچ عنوان من درگیری فیزیکی با ایشان نداشتم و هیچ ضربه ای بهش وارد نکردم.
متهم شب دستگیری توسط مالکین محلی که رفته بوده اونجا سرقت کتک خورده بود که ظاهرا برای آنها هم دیه بریدن و توسط تعدادی از ماموران شب گذشته مورد ضرب و جرح قرار گرفته بوده اما حالا اومده سراغ منی که هیچ کاره بودم چون فقط اسم من رو میدونسته و هیچ جوره هم کوتاه نمیاد .
رفتم کلانتری تعدادی از مامورین حاضر به حضور در دادسرا به نفع من هستند اما نمیدونم باید در اولین جلسه واخواهی چی بگم و از نظر قانونی چطوری باید از حقم دفاع کنم لذا خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید .
سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به شهادت شهود استناد کنید.