مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن فیلم دوربین مداربسته کلانتری

سلام و خسته نباشید.
در کلانتری شهر سبزوار متهم توسط سربازی کتک زده شده و شاهد هم هست،ولی رییس کلانتری و آن سرباز انکار می‌کنند، و حالا کتک زده شده و دیه ی آن به عهده ی ما افتاده ، حالا باید چطور اقدام کنیم ؟ چطور به فیلم مداربسته کلانتری دست پیدا کنیم؟ در کل چیکار کنیم؟ ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح شکایت نمایید از مقام قضایی چنین تقاضایی را مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وقتی شکایت شود مقام قضایی خودشان استعلام میکنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت کنید و درخواست مربوطه را از مقام قضایی رسیدگی کننده نمایید
در صورت تمایل به راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از مقام قضایی رسیدگی کننده درخواست کنید